Dagens treningsøkt: done!_Privat

 

Dagens treningsøkt bestod av HIIT og 10min på tredemølla. Jeg er så heldig at vi har tredemølle hjemme, for jeg er mere komfortabel å springe på tredemølle enn å jogge ute. Skal ta meg en dusj og spise etterpå, så vi blogges!

 

Hva har dere gjort så langt i dag?

 

 

 - SUSANN

Today is arms and ab day!


_susbjo.tumblr.com

I dag begynte jeg på min første treningsøkt fra Online Coachen min. Skal si det var jævlig tungt! Det var jo armer og mage i dag og kan si at armene har aldri kjent denne følelsen før! Ble 30min på tredemølla. Nesten 2 timer med trening til sammen.

_tumblr.com

 

Også er det jo slik at jeg må lage meal preparation. Dere har sikkert sett det på IG. Men jeg skal si dere det at det ikke var lett... Jeg må liksom veie maten min osv. Jeg skal ha 5 til 6 hele porsjoner om dagen istedet for det dere er vant med å se, 3 porsjoner og to snacks. Må nok kjøpe flere matbokser!

 

Har dere trent i dag?

 

 - SUSANN

Just Do It.

I dag hadde jeg en liten beinøkt. Var vel egentlig helt ok, følte jeg kunne ha gjort mere, men var så trøtt, har bare hatt 5 timer søvn i dag... Så følte jeg ikke klarte mere. Men får det til neste gang!  :D://privat

 

Kjøpte denne herlige sportsbh'en i Nice da vi var der. De har så mye mer utvalg enn i butikkene her!

 

Har du trent i dag?

Trener du ofte?

 

 - SUSANN

Work in progress
://privat

 

Da har jeg kommet hjem fra en lang treningsøkt! Gjorde egentlig litt forskjellig. Satte nettopp på vaskemaskinen. Var å handlet en del nye ting på Jysk, så da jeg så hva beløpet ble, holdt jeg nesten på å dø, men jeg må jo ha det! Ellers så sitter jeg på rommet å kjeder meg, holder på å skrive en tekst i engelsken, hater å skrive tekster, kommer aldri på noe! 

 

Holder dere på med noe form for trening?

Har dere begynt å få noe lekser??

 

 

 - SUSANNSusann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits