Vegan salad


_Privat

 

Lagde meg salat isted og ble veldig god! Hadde oppi en hel hjertesalat, halv avokado, litt paprika og litt småtomater. Brukte sitron og pepper som "dressing". 

 

Hva syns dere?

Er dere glad i salater?

 

 

 - SUSANN

Middags tips
_Privat

 

Søtpoteter er noe jeg elsker. I thailand bruker vi mye søtpoteter til dessert og det er er himmelsk, søtpoteter med kokosmelk, det burde dere prøve! (Y) Også har jeg to egg til potetene. Skal egentlig ikke spise eggeplommen, men pytt! Også er de veid og klar til å spises!Vi blogges!

(Søtpotetene stekes i ovnen på 180 grader i 25 minutter. Stryk litt olje på de og ha litt salt og pepper på, Håper det smaker!)

 

Har dere smakt søtpoteter?

 

 

 - SUSANN

Green breakfast
_Privat

 

I dag skulle jeg ha en liten forandring i frokosten. Jeg hadde en teskje med Organic Burst sin Wheatgrass pulver i også brukte jeg kokosmelk. Pulveret smaker egentlig ingenting, men jeg smaker litt kokosmelk også lukter det så godt. Og så toppet jeg det med litt frosne bringebær og Stevia. Mmm...

Jeg kjenner at det er veldig vanskelig å spise 5 hele måltid per dag, for døgnrytmen min er jo nesten helt ødelagt. Må tvinge meg selv til søvn og stå opp tidligere. Var jo bestemt på å stå opp klokken 7 i dag, men nei, det gikk ikke!

 

Prøvd kokosmelk til havregryn før?

Hva skal dere i dag?

 

 

 - SUSANN

A new day
_Privat

 

God morgen/dag! Sto vel opp rundt halv 11 i dag og ble ringt opp av DHL. Pakken min kommer i dag og jeg er kjempespent! ( Som dere får se i kveld). Lagde omelett til frokost i dag. Det er så godt og man kan ha nesten alt i den. Valgte tomater, for vi har tomatplanter, løk, skinke og ost. Yummy!

Ellers har jeg fått min online coaching plan! Er kjempespent med å begynne! Skal på Damsaga å trene med Marita i dag, så da får jeg begynt på min første dag + at jeg må handle mat. Det blir litt vanskelig... også må jeg vei maten min, det er noe helt nytt for meg og har ikke skjønt helt hvordan jeg skal gjøre alt dette enda, men kommer nok til å synke inn etter en stund og da vil alt føles normalt ut. Men skal ordne meg, så vi blogges senere! Ha en fin dag!

 

 

Hva er dine planer for dagen?

Noen gode frokost tips?

 

 

 - SUSANN

Frukost

Kjøpte meg avokado i går for å ha til frokost. Syns det er kjempegodt! Også er det så sunt. Jeg har det på knekkebrød sammens med philadelphia ost med kryddersmak og litt pepper på toppen. Det er sinnsykt godt! Må prøves :D
_Privat

 

Ellers så skal jeg ut å selge blomster. Ser egentlig ikke frem til det. Regner mye ute nå, så blir klissvåt! Men jobben må gjøres! Blogges senere.

 

Liker dere avokado?

Noe frokost tips?

 

 - SUSANNSusann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits