Yesterdays makeup look


_Privat

 

I dag gikk jeg for en mørk farge på leppene. Jeg er ikke så veldig glad i å ha noe på øynene bortsett fra mascara. Og siden det nesten ikke er sminket på øynene så kan jeg ha sterke farger på leppene! Elsker denne fargen her og jeg har fått komplimenter på det før også. Og siden det går mot en mørkere tid, så passer de perfekt!

 

Hva syns dere?

 

 - SUSANN

U part wig

_Privat

 

Husker dere om den pakken som hadde kommet? Vel for en uke siden bestilte jeg meg en u part parykk. Det er som en vanlig parykk bortsett fra at den ikke er hel! Det er en åpning i midten, og på den åpningen så skal du bruke av ditt eget hår som du legger over. Ble kanskje litt vanskelig forklart! Jeg kom over U part parykken på bloggen til Susanne! (herlig jente og kjempefin blogg, sjekk den ut!) Der finner dere ett innlegg om u part parykker!  Har lenge hatt lyst på parykk pga håret mitt, det er så krusete og krøllete! Jeg tenkte jo da, at istede for å glatte det ut hver uke og slite det ut, så kan jeg ha parykk istedenfor. Det ser veldig naturlig ut, ser på bildet at jeg må glatte ut mitt eget hår mere, men pytt pytt!

 

Hva syns dere?

Prøvd parykk før?

 

 

 - SUSANN

My skincare routine

For ikke så lenge siden, måtte jeg kjøpe meg en ny hudkrem, fordi huden begynte å bli tørr og jeg gikk tom for hudkrem. Da gikk jeg på Apoteket og fikk råd der, og han anbefalte Vichy, aqualia thermal sin hudkrem som er spesiell innenfor tørr hud. Jeg ble helt forelsket i den og overrasket over hvor bra huden min ble. Huden min sluttet å bli så tørr som den brukte å være. Da jeg begynte å bli tom for den aqualia hudkremen, så ville jeg prøve hele serien, bare en annen en, som heter Vichy Idealia! De sier at Idealia skal "gi en jevn og glatt hud med fornyet glød", og det var noe jeg trengte. Den skal og virke "utglattende på huden og gir en jevn hudtone og reduserer rynker". Alt dette trenger jeg. Det med rynker er ikke så viktig, men bedre å begynne tidlig enn altfor sent.

Jeg begynner først med å bløte ansiktet mitt med lunket vann. Denne er kjempegod, for det er en pumpe, og det kommer skum ut! Fuunn... haha. Da tar jeg å pumper ut litt av den og påfører huden min. Man trenger ikke mye skum, for du får ganske mye ut av det lille, selv om det ikke ser slik ut. Jeg bare bruker alle fingertuppene og går i sirkulasjoner forsiktig på huden.Så, for å være siker på at det ikke er noe sminke igjen, så går jeg over med denne toneren. Dette er egentlig en 3 in 1 rens, for de som ikke gidder eller har tid til å bruke aniktsrens, så er det bare å ta en pad å bruke den. Jeg brukte bare den i starten, før jeg kjøpte foamen fordi jeg ikke gadd. Men nå bruker jeg den som toner og den er kjempegod mot huden!Etter jeg har klappet huden min forsiktig tørr, så påfører jeg denne nydelige hudkremen! Det er denne som skal love alt  det jeg skrev øverst. Denne er kjempegod og holder huden min fuktig og gir en fin glød! Deretter påfører jeg øyenkrem rundt øynene. Denne er også kjempegod. Føler mange glemmer og pleie øynene, som er veldig viktig del det også!Så går jeg over med Epiduoen min. Det er mot kvisene. Før så plagdes jeg UTROLG mye med kvisene mine, de var så ekstrem at legene satt meg over på den sterkeste kuren, og det var Isotretinoin. Jeg måtte gå på den i 6 mnd, og fikk masse bivirkninger. Men når jeg ser tilbake på alt, så var det verdt det! Nå har jeg bare bittesmåe kviser her og der, ca 2 eller 3. Og denne kremen funker perfekt på de! De må man få resept på hos legen!

 

Har du prøvd noe av produktene fra Vichy før?

Hvilke produkter bruker du til hudpleie rutinen din?

 

 - SUSANN

New nails
_Privat

 

Så, jeg kjedet meg isted og bestemte meg heller for å lakkere neglene! Dette var gøy, joda.. Men jeg er en person som alltid må ha neglelakk! Vet ikke hvorfor, men jeg må alltid ha noe på neglene. Kan gå uten, men bare noen dager,,, Ja, jeg vet at det kom litt farge utenpå neglene, no need to point it out!

 

Hva syns dere om neglene?

 

 - SUSANN

What´s in my makeupbag?1. Primer. Jeg starter alltid med en primer for de her er så gode, de gjør det enklere å påføre foundation! Da jeg var i Nice så hadde de Sephora! Trodde jeg var i himmelen :P

2. Foundation. Som dere ser så er Mac'en litt for mørk, så jeg blander smashbox og mac sammen for å få en okei farge. En veldig god bb cream fra Sephora bruker jeg når jeg ikke trenger så mye sminke.

3. Concealer. Bruker den ikke så veldig mye, men bare der jeg trenger ekstra for å dekke. Syns ikke den er så veldig bra.1. Maskara. Jeg kjøpte nettopp en ny Gosh maskara som lover lengre vipper innen 2 uker, den er faktisk veldig bra, men vet ikke om jeg har fått lengre vipper :P Ellers har jeg veldig mange Lancome maskara som mamma kjøper til meg. Bruker ikke de så mye, for mamma kjøper alltid vannfast, greit når det regner da. Vippetang er et must for meg, siden asiatere er kjent for at vippene står rett ut!

2. Øyenbryn. Her bruker jeg mest øyenbrynspennen fra Dior, jeg elsker den! Det er jo i blyant, men det blir en pudderlook. Kjøpte nylig eyebrow kit fra h&m som jeg ville prøve. Den er ganske fin og kommer i 3 forskjellige farger.

3. Bronzer, highlighter & blush. Denne elsker jeg veldig! Fargene er helt nydelige. Kjøpte denne på Sephora og. Kan se at alle de tre var veldig dyre, hehe. Denne er veldig smart, for alle tre fargene er i en boks, men uheldigvis så knustes bronzeren, så den har jeg i en liten krukke.

4. Settingpowder. Jeg har en fra Smashboxs og som jeg elsker, men har den ikke med. Men denne er fra Clinique og er kjempegod også!1. Kvesser. Denne bruker jeg til å kvesse øyenbrynspennen med. Denne er kjempegod. Jeg fikk den i samme pakke som pennen.

2. Blush & bronzer kost. Denne bruker jeg til blush og bronzer, men skal kjøpe nye koster, for ser at Loreal har kommet med en til den trion deres som ser bra ut!

3. Foundation kost. Denne bruker jeg til foundation. Det er egentlig en bb cream kost, men funker til alt. Syns den er veldig bra, men har lyst til å prøve forskjellige måter, som svampen og andre foundation børster.

4. Pudder kost. Denne bruker jeg helt til slutt for pudderet. Jeg har veldig lyst til prøve en av de store børstene som jeg har sett mye av. Husker ikke hva den heter..

 

Hva syns dere?

Har dere noe av det samme?

 

 

 - SUSANN

Favorite


://privat

 

Elsker virkelig begge duftene! Fikk de i bursdagsgave fra mamma og lillebror. Jeg bruker begge, tter hva jeg har på og annledning. Holder på å tenke på hva jeg skal gi til kjæresten min i bursdagsgave. Har tenkt ut to ting jeg kan gi han, men trenger flere forslag fra dere :3 Ellers så sitter jeg inne på hybeln min med musikk og knekkebrød med avocado og små eplebiter på. Har nettopp vært å trent, ja, skal prøve meg på sommerkropp 2014 siden jeg ikke fikk sommerkropp 2013!... That sucks! Men nå skal jeg øve litt mere på fremføringen, blogges!

 

Hva er din favoritt parfyme?

Har du noen tips til gave å gi til kjæresten sin??

 

 

 - SUSANNSusann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits