Mine topp 5 IG denne mnd ++


_instagra,.com/kandykoat

Denne jenta er helt rå! Se på de transformasjonene! Hun har veldig motiverende bilder også er hun så skjønn!


_instagram.com/paigehathaway

Paige er er helt syk! Hun skal være min online trener de neste 4 ukene fremover og jeg gleder meg!


_instagram.com/katyaelisehenry

Ok, så det ble litt mye fitspo her nå, men har blitt sykt hekta på de! Katya tar veldig mange fine bilder og har noen videoer tips om trening!


_instagram.com/pamela_rf

Pamela er bare heeelt perfekt! *misunnelig* og den kroppen!


_instagram.com/kyliejenner

Ok, jeg har jo alltid vært fan av hele familien, men jeg digger Kylie aller best og stilmessig! Hun er rå!


Her er alle mine topp 5 for denne måneden! Men jeg hadde en liten konkurranse på bloggen for ikke så lenge siden, men ikke nok folk, så da kommer jeg til å anbefale de som faktisk meldte seg på! Alle de tre tar helt herlige bilder også har de kjempefine blogger alle tre!


_instagram.com/albertiiine      albiss.blogg.no


_instagram.com/anhthutran    anhthut.blogg.no


_instagram.com/jennniv     jennivo.blogg.no

 

 

Hva syns du?

Har du noen IG'ere å anbefale?

 

 

 - SUSANN

Todays tumblr inspirations


_susbjo.tumblr.com

 

Må beklage for at jeg ikke har blogget så mye i går og i dag. Var hos familien og hjalp de, også hadde jeg ikke med kamera og det var ikke særlig mye å blogge om! Blir heller ikke mye blogging i morgen pga glattkjøring fra 07:45 til ca klokken 15.00 i morgen!Uff, mye som skal gjøres og så lite tid... Men vi blogges senere!

 

Hva syns dere om bildene?

Hva har dere gjort i dag?

 

 - SUSANN

Edgy Fall Look

Edgy fall look

Denne er vel litt mer av den "soft grunge" looken. Ser kanskje litt kaldt ut, men en stor kåpe gjør susen + knee high strømper. Har fått helt dilla på garter belts, så skal bestille meg en på Ebay. Og den toppen er helt nydelig, som gjør at denne looken ikke blir så røff.

 

 

Edgy fall look #2

 

Denne er vel litt mere avslappet look. Elsker tartan crop topen som passer perfekt til de svarte ripped jeansene. Cut out boots er også et must! Mørke lepper er trenden denne høst, egentlig så er vel alt av burgunder, vinrød og svart inn!

 

 

Edgy fall look #3

 

Som dere ser her så er nesten alt svart! For å ikke gjøre antrekke helt svart så tok jeg et par tartan jeans. Disse er kule, og man skal ikke være redd for å skille seg ut med møsnter! Elsker denne jakka, ser så god og varm ut, så denne skal jeg investere i. Svarte lepper, hatt og chunky boots er prikken over i'en! Neckline topper har jeg sett Kylie Jenner bruke mye av. Syns de er kjempestilige. Kjøpte meg en selv fra Nelly her en dag.

 

Ok, så jeg må bare innrømme at jeg har en liten obsession av tartan mønster. Tror jeg har 8 plagg med bare det mønsteret på. Jeg er helt hekta! Jaja..

 

 

Hva syns dere om antrekkene?

Hvilken likte dere best?

 

 

 - SUSANN

Where I find inspirations..


://susbjo.tumblr.com

 

Tumblr er en plass jeg får masse inspirasjon fra. Så mange nydelige bilder. Så masse forskjellig. Dere finner tumblr'n min på linken under bildene.

 

Har dere tumblr?

Hvor får dere inspirasjonsbilder fra?

 

 - SUSANN

Black'n white

://susbjo.tumblr.com

 

Elsker å få inspirasjon fra tumblr! De har så mange herlige bilder, som weheartit! Må si jeg får veldig mye inspirasjon derfra! Dere kan følge tumblr min, linken står under bildene! en nå skal jeg legge me etter en fin treningsøkt og herlig dusj, blogges! ♥

 

 Hva syns du om bildene?

Har du tumblr??

 

 

 - SUSANNSusann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits