New in from H&M


_Privat

 

Bestilte de her for 2 dager siden. De er begge så stilige også var de så billige! Kanksje fordi de var på salg :P Liker mønstrene på de veldig godt og det blir ikke så kjedelig sammen med svarte treningstights! 

 

Hva syns dere?

Har dere bestilt noe i det siste?

 

 

 - SUSANN

New necklaces


_Privat

 

Elsker de smykkene her! Har så lyst på flere forskjellige chokere!! Venter på noen fra ebay som tar en evighet å få... Jeg har blitt veldig hekta på slike smykker som går nært inntil halsen, som det med blå perle på, den er så fin! Blir nok investering på det!

 

Hva syns du om smykkene?

 

 

 - SUSANN

New in from SheInside
_Privat

 

Kjøpte denne skjønne kjolen for noen uker siden og jeg elsker den! Har lenge hatt lyst på slike kjoler, og nå har jeg en. Kostet ikke så mye heller. Gleder meg til å få brukt den når jeg skal til Thailand i Oktober :D Haha, ser at den trenger å strykes... :P

 

Hva syns dere?

 

 - SUSANN

Two of my favourite heelsDe skoene her er kjøpt i Frankrike. Jeg elsker disse her, forsåvidt alle skoene mine ♥ De er veldig enkle og er veldig classy og ikke minst komfortable! Liker også at de har tykk hæl, og tåa er spiss. Har lenge hatt lyst på heler med spiss tå! 

Elsker de hælene her! De er supercomy! Også er de skikkelige høye! vet ikke om dere legger merke til at under skoene så ser det ut som traktormønster/dekk eller noe? Haha, syns det er så stilig!

 

Hva syns dere om skoene?

 

 

  - SUSANN

New in from Nike


_Privat

 

Vi i Steinkjer er så heldige som har XXL butikken! De har så mye fint fra Nike der! Tenkte jeg skulle kjøpe en shorts fra Nike også, men kjente at kortet begynte å svi da jeg kjøpte bursdagsgaven til Ola. Det er så mye jeg vil ha, men har selvfølgelig ikke alltid råd til det! Har søkt på to jobber nå, også skal jeg ut å spørre neste uke. Ha en fin kveld videre!

 

Hva syns dere om tightsen??

 

 - SUSANN

New in from Ebay


_Privat

 

Bestilte de sokkene her for en stund siden. Syns de er så stilige også har jeg sett de var inn en stund. Kjøpte de i hvit og svart, og for å si det sånn, så betalte jeg nesten ingenting for de! Ebay er noe syke greier. Gleder meg til å finne på noen antrekker med de her på! :D Ha en fin dag kjære lesere!

 

Hva syns du?

 

 - SUSANN

Organic Burst

Da har endelig pakken min Organic Burst kommet! Gleder meg til å få prøvd de ut og se om de funker! Jeg oppdaget produktene på youtube, der Brittany Balyn snakker om det! Organic Burst er "ren, organisk supermat" som det da står. Det er jo en helsekost produkt, i løs pudder form. Jeg kjøpte de to produktene fordi de har mange fordeler for kroppen min! Dere kan lese under hva hvert enkelt produkt gjør.


://privat

Fordeler med wheatgrass pudder:  

  • Sunn hud. Vår wheatgrass pulver er høy i vitamin A, antioksidanter og er en god kilde for essensielle fettsyrer.

  • Styrker immunsystemet. Vitamin A i vårt wheatgrass pulver er et viktig næringsstoff for immunsystemet.

  • Vekttap . Tatt 30min til en time før måltider Organic Burst Wheatgrass pulver bidrar til å kontrollere vekten ved å redusere følelsen av sult og øke fylde.

  • Øker energi. Våre hvetegress pulver er tettpakket med vitaminer, blant annet energi-metaboliserende mangan å støtte energinivået i kroppen.

  • Høy i fiber. Den høye fiberinnholdet i økologisk Burst Wheatgrass pulver betyr at det er et flott tillegg til grønne juice, som ellers ville mangler fiber.

  • Alkalises. Våre hvetegress pulver har en alkalisk effekt på grunn av sin høye klorofyll innhold.  


://privat

 

Fordeler med Maca pudder:

  • Styrker kroppen og øker utholdenhet. Maca er kjent som et adaptogen. Organisk burst maca pulver styrker kroppen, hjelper opprettholde optimal styrke og utholdenhet.
  • Sunne energinivå. Studier har vist at maca fungerer som en koffein-fri energier.
  • Seksuell helse. I flere studier har Maca pulver vist seg å øke seksuelle lyst hos både menn og kvinner uten noe negative effekt på kjønnshormonene.

 


://privat

 

De her tas med en teskje hver dag, for en ekstra boost så så to teskjeer. Jeg har da tenkt å blande de inn i smoothiene mine, for jeg har blitt altfor hekta på smoothier for tiden! Kan også helles i vann, juice, grøt, yoghurt o.l.

 

Hva tror dere?

Har dere hørt om produktet før?

 

 - SUSANN

Air Max

Da jeg var i Nice i sommer måtte jeg selvfølgelig ha meg et par Nike sko, og da måtte det bli air max kolleksjonen! Det var så mange å velge mellom, men endte opp med de her, fordi de var på salg, hehe... Når det er på salg, så må jeg jo bare ha det! Neida, men de var litt spesielle, var litt skeptisk først siden de var så grønne, men så tenkte jeg bare f*ck it! Digger de!://privat

 

Hva syns du?

Har dere mye fra Nike?

 

 - SUSANNSusann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits