Dagen 19.09.14
_Privat

 

Da har jeg nettopp kommet hjem fra byen. Føttene mine er slitne og magen sulten, så vi blogges!

 

Hva syns du om antrekket??

 

 

 - SUSANN

Dagens antrekk 16.09.14

_Privat

 

I dag har jeg hatt 5 timer med glattkjøring! Puh, jeg er så sliten! Har ikke sovet noe særlig heller, så skal bli godt å slappe av. Eller er det ikke så mye å gjøre, venter bare på noen pakker. Fins ikke noe bedre enn å få pakke i posten, hahah. Det er så mye jeg har bestilt. Også skal jeg begynne å trene på treningssenter igjen, det skal bli så godt! Og enda bedre, fordi jeg har en online coach! Gleder meg til å se resultater fremover!

 

Hva syns dere om antrekket?

 

 

 - SUSANN

Dagens 13.09.14


_Privat

 

Da har jeg kommet tilbake fra byen! Var å kjøpte en ny dress til Ola, også fikk han nye sko i bursdagsgave fra meg. Ellers har jeg ingenting å gjøre.Fikk også høre en forferdelig nyhet i dag, skal ikke gå inn i detaljer her. Ha en fin dag!

 

Hva syns dere om antrekket?

 

 

 - SUSANN

Dagens antrekk 12.09.14
_Privat

 

God dag! I dag har jeg vært på kjøretime! Siste kjøretimen før glattkjøring som er neste tirsdag. Gruer meg litt, men tror det går bra. Kommer ett skritt nærmere for hver gang og mye skal øves på og huskes! Jeg har lett for å glemme ting, men mens jeg er i gang, så kommer alt på plass igjen!

Endelig er det faktisk sol her ute i Steinkjer og! Skal ta meg tid til å trene i dag, også øve på teori. Jeg tok teorien for ca to uker siden og hadde 8 feil! 8!! Tror dere ikke jeg ble litt bitter da eller!? Fant ut at jeg hadde flest feil på skilt, så skal øve mere der! Ha fortsatt en fin dag!

Haha, forresten så er dette mitt naturlige hår. Jeg hater det! Vanligvis så bruker jeg å rette ut håret, men det sliter så mye, så nå har jeg vært flink å ikke rettet det ut på flere måneder, kanskje 2 eller 3 ganger bare. Har bestilt meg min første u part parykk som jeg venter spent på å prøve!

 

Hva syns dere om antrekket?

 

 - SUSANN

Dagens antrekk 08.09.14
_Privat

 

Det er vel ikke et wow-antrekk, men et antrekk. Ser at tuppene på håret er slitt, så de skal klippes! Men akkurat nå så sitter jeg å hører på hele albumet til Sam Smith igjen.. og venter på kunder. Blah, gleder meg til å komme hjem på torsdag, for jeg har kjøretime på fredag. Gleder meg bare sykt til lappen!

 

Hva syns dere om antrekket?

 

 - SUSANN

Antrekk 030913
://privat

 

Ja, gikk for plastic fantastic i dag! Gjorde ikke så mye i dag, hadde forresten den samfunnsfag framføringen om Venstre, også var jeg og stemte i dag, men det skal forbli hemmelig. Holder på å spise usunt i dag, spagetti med pølser og ketchup, må skjerpe meg her ass! Jaja, er så vidt i gang med treningen, men spiste salat til skolelunsj, stolt, ahha! Skal snart dra å trene med Malin i dag, så vi får blogges mere senere!

 

Hva syns du om antrekket?

Har dere stemt på skolen?

 

 

 - SUSANN

Antrekk 020913
://privat

 

Sorry for dårlig redigering av lys, er så dårlig på det, så hvis noen har noe tips, så si ifra! Holder på å øve litt til samfunnsfag framføringen som vi har i morgen, skal vare i 1 minutt, så blir enkelt. Holder på å skrive om de forskjellige partiene, og det ble Venstre på gruppen vår. Syns Venstre er et veldig bra parti, men det er jo noe som jeg ikke liker, det er noe jeg ikke liker i alle partier. Syns valg og slikt er veldig interessant. Var faktisk ikke interessert i det før nå, så skal lese mere om det en dag.  Tror faktisk jeg skal stemme på skolevalget i år, får se! Vi får fortsette å pugge, blogges!

 

Hva syns du om antrekket??

Holder dere på med valg på skolen?

 

 

 - SUSANNSusann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits