What´s in my makeupbag?1. Primer. Jeg starter alltid med en primer for de her er så gode, de gjør det enklere å påføre foundation! Da jeg var i Nice så hadde de Sephora! Trodde jeg var i himmelen :P

2. Foundation. Som dere ser så er Mac'en litt for mørk, så jeg blander smashbox og mac sammen for å få en okei farge. En veldig god bb cream fra Sephora bruker jeg når jeg ikke trenger så mye sminke.

3. Concealer. Bruker den ikke så veldig mye, men bare der jeg trenger ekstra for å dekke. Syns ikke den er så veldig bra.1. Maskara. Jeg kjøpte nettopp en ny Gosh maskara som lover lengre vipper innen 2 uker, den er faktisk veldig bra, men vet ikke om jeg har fått lengre vipper :P Ellers har jeg veldig mange Lancome maskara som mamma kjøper til meg. Bruker ikke de så mye, for mamma kjøper alltid vannfast, greit når det regner da. Vippetang er et must for meg, siden asiatere er kjent for at vippene står rett ut!

2. Øyenbryn. Her bruker jeg mest øyenbrynspennen fra Dior, jeg elsker den! Det er jo i blyant, men det blir en pudderlook. Kjøpte nylig eyebrow kit fra h&m som jeg ville prøve. Den er ganske fin og kommer i 3 forskjellige farger.

3. Bronzer, highlighter & blush. Denne elsker jeg veldig! Fargene er helt nydelige. Kjøpte denne på Sephora og. Kan se at alle de tre var veldig dyre, hehe. Denne er veldig smart, for alle tre fargene er i en boks, men uheldigvis så knustes bronzeren, så den har jeg i en liten krukke.

4. Settingpowder. Jeg har en fra Smashboxs og som jeg elsker, men har den ikke med. Men denne er fra Clinique og er kjempegod også!1. Kvesser. Denne bruker jeg til å kvesse øyenbrynspennen med. Denne er kjempegod. Jeg fikk den i samme pakke som pennen.

2. Blush & bronzer kost. Denne bruker jeg til blush og bronzer, men skal kjøpe nye koster, for ser at Loreal har kommet med en til den trion deres som ser bra ut!

3. Foundation kost. Denne bruker jeg til foundation. Det er egentlig en bb cream kost, men funker til alt. Syns den er veldig bra, men har lyst til å prøve forskjellige måter, som svampen og andre foundation børster.

4. Pudder kost. Denne bruker jeg helt til slutt for pudderet. Jeg har veldig lyst til prøve en av de store børstene som jeg har sett mye av. Husker ikke hva den heter..

 

Hva syns dere?

Har dere noe av det samme?

 

 

 - SUSANN


  3 kommentarer på "What´s in my makeupbag?"

Postet av: Jenni - mote, foto og hverdag
åå, så mye bra! Har hørt om mange av disse produktene, men har ingen av disse selv!
08.09.2014, 17:53
URL: http://jennivo.blogg.no
Postet av: malenemk
Mange bra produkter :)
08.09.2014, 18:29
URL: http://malenemk.blogg.no
Postet av: Sol Runesdóttir
Ønsker meg den paletten ^^
08.09.2014, 19:29
URL: http://www.solblirsterk.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Susann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits