Organic Burst

Da har endelig pakken min Organic Burst kommet! Gleder meg til å få prøvd de ut og se om de funker! Jeg oppdaget produktene på youtube, der Brittany Balyn snakker om det! Organic Burst er "ren, organisk supermat" som det da står. Det er jo en helsekost produkt, i løs pudder form. Jeg kjøpte de to produktene fordi de har mange fordeler for kroppen min! Dere kan lese under hva hvert enkelt produkt gjør.


://privat

Fordeler med wheatgrass pudder:  

  • Sunn hud. Vår wheatgrass pulver er høy i vitamin A, antioksidanter og er en god kilde for essensielle fettsyrer.

  • Styrker immunsystemet. Vitamin A i vårt wheatgrass pulver er et viktig næringsstoff for immunsystemet.

  • Vekttap . Tatt 30min til en time før måltider Organic Burst Wheatgrass pulver bidrar til å kontrollere vekten ved å redusere følelsen av sult og øke fylde.

  • Øker energi. Våre hvetegress pulver er tettpakket med vitaminer, blant annet energi-metaboliserende mangan å støtte energinivået i kroppen.

  • Høy i fiber. Den høye fiberinnholdet i økologisk Burst Wheatgrass pulver betyr at det er et flott tillegg til grønne juice, som ellers ville mangler fiber.

  • Alkalises. Våre hvetegress pulver har en alkalisk effekt på grunn av sin høye klorofyll innhold.  


://privat

 

Fordeler med Maca pudder:

  • Styrker kroppen og øker utholdenhet. Maca er kjent som et adaptogen. Organisk burst maca pulver styrker kroppen, hjelper opprettholde optimal styrke og utholdenhet.
  • Sunne energinivå. Studier har vist at maca fungerer som en koffein-fri energier.
  • Seksuell helse. I flere studier har Maca pulver vist seg å øke seksuelle lyst hos både menn og kvinner uten noe negative effekt på kjønnshormonene.

 


://privat

 

De her tas med en teskje hver dag, for en ekstra boost så så to teskjeer. Jeg har da tenkt å blande de inn i smoothiene mine, for jeg har blitt altfor hekta på smoothier for tiden! Kan også helles i vann, juice, grøt, yoghurt o.l.

 

Hva tror dere?

Har dere hørt om produktet før?

 

 - SUSANN


  2 kommentarer på "Organic Burst"

Postet av: Victoria Wisløff
Håper du har en super start på den nye måneden :)
01.09.2014, 17:55
URL: http://wissi.blogg.no
Postet av: Malin H
Så spennende da!
01.09.2014, 19:44
URL: http://malindh.blogg.no
Postet av: Ingrid
Høres spennende ut :)
01.09.2014, 20:04
URL: http://imsen.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Susann

+ Legg meg til som venn


Follow on Bloglovin
hits